ollebosse:

Discovering Greece 28 by Aeternis
aeternis.deviantart.com santoriniblog
bi-bibirdie bums-are-great
namyrashid:

Greece memang cantik. Keterlaluan cantik. Tapi i got to grab this chance to be in Iceland. Sama macam aku guna my last money untuk beli tiket ke istanbul instead of balik ke Bali Indonesia.
Kawan kawan aku terkejut. Kenapa aku tiba tiba ada di istanbul. Aku harap from now on mereka dah sedar yang sebenarnya aku ni memang random, spontaneous and unpredictable. Selalu dalam hidup aku memang aku tak ikut pun apa yang aku dah plan awal awal. Memang aku selalu end up kat tempat lain, dengan orang lain and buat benda lain.
And always, yang aku tak plan tu lah yang lebih baik and better decision (adventure) berbanding yang previous one.
namyrashid santoriniblog
blackweirdocat purplebuddhaproject
homedsgn:

33rd Street House by Meridian 105 Architecture
hibiscus-kissses:

Mykonos
hibiscus-kissses santoriniblog
teresaodette ghreat
mistergoodlife:

Deluxe master bedroom ║ Via ║ Goodlife
mistergoodlife themanliness
b-undt:

罪人 + 情人
bitrates ghreat
BAE
b-undt:

罪人 + 情人
sterlinggraves ghreat
designboom.com brooxlyn
Goddess.
offsetimages:

Images © Mirjam Bleecker / Offset
offsetimages santoriniblog